VÅRA VARUMÄRKEN

Cavallo . grundades i Bad Oeynhausen, Tyskland, år 1978 som tillverkare av ridstövlar. Kort därefter blev Cavallo marknadsledande på området och är idag ett av det mest kända märket inom internationell ridsport.

Cavallo.info  hemsida

Kvalitets läder från Frankrike och Italien. Sadlar med utbytbara koppjärn, komfort och prestanda. Stort sortiment av läderprodukter, textil och även nu till ryttaren.
… allt till ett överkomligt pris!

Ikonic Saddlery hemsida

LEDARE I EUROPA FÖR HÄST OCH RYTTARE UTRUSTNING

EKKIA Group grundades 1967 och har etablerat sig som Europas ledande varumärkesplattform för häst- och ryttareutrustning.
Beläget i hjärtat av Alsace, öppet mot Europa, strålar det nu ut över hela världen.
På en marknad med en årlig tillväxt på +5 % bygger koncernen sin tillväxtstrategi kring sina tre struktureringsplattformar: Creation (snabbmode och nyheter), Brand (Pénélope, egna och distribuerade varumärken) och Customer (nätverk av PADD-butiker) och distributörer).

När det gäller sin position som en utrustningstillverkare inom ridning, avser koncernen att accelerera sin utveckling samtidigt som man proaktivt investerar i ett tillvägagångssätt. minskning av dess effekter, genom dess Green Impact-märkning. 2022 inleder EKKIA en B-Corp (ESG) certifieringsprocess. EKKIA-koncernen i siffror (2022): 265 anställda, 2 300 återförsäljare i 73 länder, 15 000 produkt referenser, 80 PADD-butiker och nästan 400 000 årliga kunder, 47 varumärken distribuerade.

EKKIA | Le monde du cheval

SafeRiding- Säkerhetsstigbygel tillverkar en stigbygel som  ger ryttaren balans och som löser ut i alla lägen så ryttaren inte kan fastna,
vilket gör dem säkra, bekväma och trendiga tekniska verktyg.

Vackra och trendiga och framför allt Säkert och bekvämt.

Saferiding.it hemsida

Safestyle den enkla säkerhetsstigbygel med gummi flärp. En säkerhetsstigbygel med avtagbart gummiflärp som säkerhetsställer att foten lätt lossnar från stigbygeln om olyckan är framme.