VÅRA VARUMÄRKEN

Cavallo . grundades i Bad Oeynhausen, Tyskland, år 1978 som tillverkare av ridstövlar. Kort därefter blev Cavallo marknadsledande på området och är idag ett av det mest kända märket inom internationell ridsport.

Cavallo.info  hemsida

LEDARE I EUROPA FÖR HÄST OCH RYTTARE UTRUSTNING

EKKIA Group grundades 1967 och har etablerat sig som Europas ledande varumärkes plattform för häst- och ryttare utrustning.
Beläget i hjärtat av Alsace, öppet mot Europa, strålar det nu ut över hela världen.

När det gäller sin position som en utrustnings tillverkare inom ridning, avser koncernen att accelerera sin utveckling samtidigt som man proaktivt investerar i ett tillvägagångssätt. minskning av dess effekter, genom dess Green Impact-märkning. 2022 inleder EKKIA en B-Corp (ESG) certifieringsprocess. 2 300 återförsäljare i 73 länder, 15 000 produkt referenser,  47 varumärken distribuerade.

EKKIA | Le monde du cheval

Penelope Equestrian

Pénélope Leprevost – Ett franskt modernt Equestrian brand. Produkter till både häst och ryttare.

Exklusiv lättvikts hjälm från italienska varumärket Suomy, som håller högsta kvalité och passform med unik design. Hjälmen används av toppryttare världen över, däribland Peder Fredricson och Edwina Tops-Alexander.

Hippo-Tonic

Hippo-Tonic är en av de ledande tillverkarna av ryktutrustning och kosttillskott för din häst.

Hippo-Tonic erbjuder ett brett utbud av hästvårdsprodukter som hjälper till att skräddarsy skötseln specifikt för din hästs ben, päls, huvud och svans. Det finns kosttillskott som ger din häst alla naturliga vitaminer och mineraler den behöver för att hålla sig frisk.

SafeRiding- Säkerhetsstigbygel tillverkar en stigbygel som  ger ryttaren balans och som löser ut i alla lägen så ryttaren inte kan fastna,
vilket gör dem säkra, bekväma och trendiga tekniska verktyg.

Vackra och trendiga och framför allt Säkert och bekvämt.

Saferiding.it hemsida

PADDOCK SPORTS –
SKRÄDDARSYDDA PRODUKTER, TILLVERKADE I FRANKRIKE OCH ANPASSNINGSBARA.

Safestyle den enkla säkerhetsstigbygel med gummi flärp. En säkerhetsstigbygel med avtagbart gummiflärp som säkerhetsställer att foten lätt lossnar från stigbygeln om olyckan är framme.

Equitheme är ett franskt trendsättande häst och Ryttar märke som skapades 1985 och producerar produkter som är moderna, eleganta och tekniska.

Norton ridutrustning vid ridning – hitta det bästa utbudet av Norton ridsport till bästa pris! Det  kan inte bli enklare att köpa Norton ridsportprodukter