Warning: Undefined array key "placement_data_key_product" in /customers/e/c/9/riders-brands.se/httpd.www/wp-content/plugins/klarna-onsite-messaging-for-woocommerce/classes/class-klarna-onsite-messaging-product-page.php on line 57

Penelope Calista

2,799.00kr

Calista tävlingsjacka från Pénélope med en mycket diskret look.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Calista tävlingsjacka från Pénélope. Enkel look, ökad komfort och liten strassdetalj på den övre vänstra ärmen. Calista tävlingsjacka från Pénélope med en mycket diskret look.

Tättslutande, den är gjord av ett mycket bekvämt stretchtyg. Den stängs med en dragkedja som döljs av tre ton-i-ton-knappar, med två falska fickor, varav den ena är prydd med en liten silverfärgad Pénélope-berlock. Längst ner på ärmarna finns ett mindre men fortfarande ton-i-ton knapphål.
Överst på vänster arm är en liten Pénélope-rhinestone placerad på ärmen, som avslutar denna tävlingsjacka som är både elegant och högteknisk. Godkänd att bära över en Airbag väst.

Sammansättning: Yttertyg 77% polyamid och 23% elastan – Innertyg 87% polyamid och 13% elastan
Finns i marin, svart och Berings hav Från storlek 34 till 44

Storleksråd: Vår jacka Calista Eden by Pénélope passar storleken; du kan välja din vanliga storlek. Skötselråd: Denna jackamodell kan tvättas i maskin i 30°C, dock avråder vi starkt från torktumling men föreslår att den lufttorkas på en galge. Ytterligare anmärkning: Vår Calista tävlingsjacka har dekorativa element… strass!
Det är viktigt att ta hand om dem och undvika kontakt med eventuella grova ytor när du bär den.

Vi rekommenderar att du inte använder sköljmedel, som kan skada tyget det är tillverkat av, och att tvätta det i en tvättpåse.

Ytterligare information

Storlek

34, 36, 38, 40, 41, 42, 43, 44

Färg

Beering blue, Marin, Svart

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Penelope Calista”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen