VÅRA VARUMÄRKEN

Cavallo grundades i Bad Oeynhausen, Tyskland, år 1978 som tillverkare av ridstövlar. Kort därefter blev Cavallo marknadsledande på området och är idag ett av det mest kända märket inom internationell ridsport.

Cavallo – Riders-brands

Cavallo.de

Saddle Division-Equiline’s nya läder serie med exklusiv IGS teknik (Integrerad Gel systemet). Equiline Sadel Division, har lanserat sitt första innovativa sortiment av sadlar, träns, gjordar, i linje med sitt starka innovativa ideal.

Equiline -Riders-brands

Equiline Saddle divison

Till häst och ryttare som förtjänar de bästa. Kvalitet ligger bakom prestanda i varje Equestrian disciplin. Med Lorenzini intar Titan scenen som perfekt bemöter behoven hos hästen och ryttarens krav.

Lorenzini – Riders-brands

Lorenzini   webbsida

Kvalitets läder från Frankrike och Italien. Sadlar med utbytbara koppjärn, komfort och prestanda. Stort sortiment av läderprodukter, textil och även nu till ryttaren.
… allt till ett överkomligt pris!

Ikonic – Riders-brands

Ikonic

Crown by SD Design finner du träns, kandar och pannband för både häst & ponny. Du kan  designa ditt eget träns.
SD designs speciella hårsmycken är mycket populära och sätter den  sista finishen på ryttaren inför tävling.

SD Design – Riders-brands

SD Design

SafeRiding- Säkerhetsstigbygel tillverkar en stigbygel som  ger ryttaren balans och som löser ut i alla lägen så ryttaren inte kan fastna,
vilket gör dem säkra, bekväma och trendiga tekniska verktyg.

Vackra och trendiga och framför allt Säkert och bekvämt.

Saferiding – Riders-brands

Saferiding

Safestyle den enkla säkerhetsstigbygel med gummi flärp. En säkerhetsstigbygel med avtagbart gummiflärp som säkerhetsställer att foten lätt lossnar från stigbygeln om olyckan är framme.

Dimacci kännetecknas av sitt stora urval av olika färger, spännande former och armband av finaste italienska nappa läder. Ursprungligen ifrån Tyskland med målet att skapa tidlösa, eleganta och högklassiga accessoarer inspirerade av kreativitet och passion.