Lorenzini

Från  Lorenzini's passion för hästar & ridning, 

kommer inspirationen som har lett till lanseringen av Lorenzini Titan hästutrustning:

Till häst och ryttare som förtjänar de bästa.

Komfort, säkerhet, styrka och elegans är de värden som människan har alltid sökt i relationen med sin häst. Kvalitet ligger bakom prestanda i varje Equestrian disciplin. Med Lorenzini intar Titan scenen som perfekt bemöter behoven hos hästen och ryttarens krav.

Detta är utgångspunkten för en ny affärsidé som tar form i ett komplett sortiment av exklusiva tillbehör för ridning med mycket hög profil och prestanda utöver vanligt.

Med elegans, hög estetiskt innehåll, original design och enastående prestanda, är Lorenzini Titanium Hästutrustning det ultimata uttrycket för italiensk forskning och innovation inom sitt område.


 

www.lorenzinihorse.com/

Det Ultra moderna, anatomiska senskyddet har en titanbarriär inne i skyddet som motverkar slag och yttre påfrestningar. Fodrad med den senaste generationen av neopren som är mycket hygienisk, andas och leder bort svett. Gel i 4 lager, innanför och utanför titanet för god komfort.

Stigbyglar, bett, benskydd och sporrar sticker ut vid första anblicken och får uppmärksamhet på Detaljer, balansera linjer och profiler och fantastisk, anpassningsbara färger. Fast det är med användning de bevisar sig vara stabilt konstruerade, lätta och robusta.

Michael Jung rider sina hästar med bett från Lorenzini. Han har en egen kollektion kallad Michael Jung collection.

© Copyright.  All Rights Reserved.